Osman Evi
Apartment Renovation



Office  Şanal Mimarlık | Planlama Team  Joseph Cele · Jonathan Phillips Type  Gut renovation Role  Design development · Materials and systems research · Bid documents Client  Justine and Bülent Osman Size  210 m² Location  Nişantaşı, Istanbul Year  2005
Syncopated columns in the more public areas of this apartment allow natural light deep into the circulation spaces. The individual rooms feel less bounded as a result, but subtle shifts in the floor and wall materials reestablish the architectural order.

As an independent designer, I collaborated with the architects of record and the project architect to refine a schematic design that they had previously developed with the client. For further information, see this project on Arkitera or see the Şanal Mimarlık | Planlama website.
Back to Top